Madre Selva, un paradís trobat



Viatjar a Perú és una aventura preciosa. Un país amb tanta varietat, tanta bellesa i tanta història: La saviesa heretada dels inques (les construccions com el Machupicchu, el seu coneixement astrològic, etc.), La seva variada naturalesa: desert, mar, els caminis, selva ...! i altres característiques fan del Perú un dels països més visitats de Sud Amèrica.

El lodge Mare Selva té el nom en honor al seu lloc. Mare Selva (Dept. Cusco) està situat en un enclavament meravellós: un íntim vall amazònic a 2000 metres sobre el nivell del mar i amb clima subtropical! Realment un paradís trobat. Tot i no estar molt lluny de Quillabamba (departament de Cusco al Perú) i només a un parell d'hores del Machupicchu (una de les meravelles del món), s'ha conservat amb molta integritat: és un dels pocs boscos primaris que queden amb vida. Té una gran biodiversitat. Gallets de les roques, óssos de ulleres, cérvols i micos són alguns dels apreciats habitants que de tant en tant ens honren amb la seva visita. La vegetació també ens brinda la seva bellesa amb la seva gran varietat en arbres, plantes, flors, fruits, etc.

Al costat de tota aquesta gran bellesa hi ha al lloc incomptables i preciosos salts d'aigua per visitar i gaudir. Banyar-se en una d'aquestes cascades és renovar en cos i esperit.