Turisme místic

S'ha detectat en l'àmbit turístic del Perú un creixent interès pel denominat turisme místic, és a dir la demanda d'experiències internes, aprofitant que la cultura i tradicions del país són pròdigues en aquest tipus de coneixements xamànics.

En efecte tant en la costa com a la serra i en la selva que són les àrees geogràfiques que han definit les cultures i tradicions ancestrals al país s'han donat rituals basats en "viatges interns" conduïts pels tradicionals curanderos, "paco runes" "," alt misayocs "i el que avui es coneix com0 xamans.

Perú ha mantingut en gran part vives aquestes tradicions i coneixements fins al punt que són reconegudes oficialment com a patrimoni cultural per l'INC (Institut Nacional de Cultura)

"DESPATXOS" I "PAGAMENTS" A LA PACHAMAMA

Vegi més informació sobre Despatxos i Pagoas a la Pachamama>>

AYAHUASKA
Les cerimònies de ayahuaska (beuratge amazònic), principal planta de poder dins del xamanisme tradicional formen part important de l'anomenat turisme místic.
És una possibilitat de gran interès en el pla del desenvolupament intern. En l'entorn de Mare Selva l'experiència pot ser de gran transcendència i donar un profund significat al viatge.
L'experiència en si es requereix d'unes sis hores. Preferiblement al capvespre.

Vegi els nostres programes amb Ayahuasca>>

Per a més informació sobre l'Ayahuasca>>

SAN PEDRO / WACHUMA

Vegi els nostres programes amb San Pedro>>


Articles relacionats:
* Ayahuaska - més info
* Vivencies y Experiencies amb les principals Plantes de Poder al Perú
* Exemples varis d'experiencies, compartides en les Ceremonies d'Ayahuasca
* Plantes de Poder - Coca